MOMENTS & MORE HORST STATIONSSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 153 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moments & More Horst Stationsstraat. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 20:24 Voor ons de eerste keer dat het een keer tegen heeft gevallen, eten was koud en gewoon iets minder lekker dan anders… helaas volgende keer beter!
11 mei 2024 om 16:01 Helaas was het deze keer gewoon niet goed , koude slappe friet en burgers maar wat in elkaar geflanst , voor dit geld is dit dan vrij zuur
21 mrt 2024 om 22:24 Lekker eten en, een vriendelijke snelle bezorging #helemaaltop
24 nov 2023 om 20:41 Bestelling zou er binnen 20-45 min zijn. Ruim 90 min moeten wachten. Meerdere malen geprobeerd te bellen, niemand bereikbaar.
1 sep 2023 om 12:50 Blikje drinken vergeten waar wel voor betaald is, als het ongeveer 5 euro goedkoper was had ik daar niet naar omgekeken. Maar voor die prijs verwacht je je volledige bestelling te krijgen.
22 jul 2023 om 8:02 Eten was weer lekker ook de bezorging en bereiding ervan was weer top. Enige minpuntje dat ik kan geven is dat er weg werp plastic kosten worden gerekend terwijl alles in kartonnen verpakkingen verpakt zat… dus we hebben betaald voor welk plastic?
22 mei 2023 om 1:57 Tath is perfect
21 mei 2023 om 22:23 Super lekker, levering was hoe als telefonisch aangekondigd precies op tijd.
9 apr 2023 om 19:50 I domy get food